Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen

Wat doen wij

Van Haperen dakbedekkingen b.v. is een bedrijf wat al jaren innoverend en vernieuwend is. Dit telt voor systemen, materialen en materieel maar ook voor arbeids-,  logistieke- en communicatie processen.

Wij zijn trots op ons team welke voor een groot deel al lange tijd bij ons werkzaam is en het perfecte visitekaartje is van ons bedrijf. Wij leiden onze dakdekkers op tot all-round dakdekker zodat we onze klanten een advies op maat kunnen verstrekken met het meest geschikte type daksysteem en kunnen deze dan ook voorzien van platte daken met Bitumen dakbedekkingen, diverse Kunststof dakbedekkingen en/of EPDM dakbedekking. Ook worden door ons hellende daken voorzien van Dakpannen en Leienbedekkingen.

Tevens op het gebied van veiligheidssystemen beschikken wij over gecertificeerde medewerkers welke deze kunnen aanbrengen , inspecteren en keuren.

Samen moeten wij het dan ook realiseren vandaar onze slogan SAMEN NAAR DE TOP , dit is waar wij in geloven door samen met ons team , onze partners , de klant en andere betrokkenen naar elkaar te luisteren , elkaars mogelijkheden te benutten en elkaars wensen en eisen te bespreken zodat we een optimaal eindresultaat gaan behalen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op