Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen
Slimme processen

Slimme processen

Slimme logistieke-, materiaal- en arbeidsprocessen en deze continu verbeteren.

Effectief

Elk bedrijf probeert natuurlijk zo effectief mogelijk te werken en de productie te verhogen. Van Haperen dakbedekkingen bv is hier niet anders in, echter wel op een andere wijze ,daar wij van mening zijn dat de productie van de medewerkers niet veel hoger kan zonder dat consequenties heeft op kwaliteit en dat is iets waar we totaal geen concessies in willen maken, derhalve zijn wij op zoek gegaan naar processen waar er een hoog productie niveau gehaald word alsmede een hoog kwaliteitsniveau. Hier hebben wij op een aantal zaken onze organisatie op gespecialiseerd.:

’Dakdekker moet dakdekken’

hiermede doelen wij erop dat onze medewerker zich niet met randzaken bezig moet houden en enkel zich moet en kan focussen op zijn dakwerken. En hebben wij onze organisatie berust met een eigen materieeldienst welke voor aanvang montage de vernoemde randzaken gaat voorzien als zijnde transport materialen, aanbrengen van tijdelijke arbo voorzieningen , aanbrengen bouwplaats voorzieningen etc..

‘Opdrachtgevers en/of bewoners ontzorgen‘

de samenwerking opzoeken en overlast tot een minimum beperken met een goede informatieoverdracht maar zeker ook de bouwplaats voorzieningen slim en effectief aanbrengen, voorbeeld kan zijn in de bestaande woningbouw waarbij wij met speciale toebehoren dagelijks al het materiaal aan– en afvoeren en er einde werkdag een lege, schone straat ontstaat met geen kans op vandalisme, voldoende parkeergelegenheden e.d.

'Tijdbesparing op de bouwplaats'

door een grondige projectmatige werkvoorbereiding het arbeidsproces te minimaliseren , dit doen wij onder anderen door op maat gemaakte prefab hoogwaardige epdm membramen waarbij het membraam fabrieksmatig zodanig word gemaakt dat er nagenoeg geen verbindingen in het werk gemaakt dienen te worden en dit dus enorm veel weergevoelige tijd bespaard, door het minimaliseren van het arbeidsproces van dit systeem in combinatie met deze hoogwaardige materialen levert dit een hoge prijs / kwaliteitsverhouding op.

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op