Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen
All round

Betrokken

Ben betrokken met je opdrachtgever ,met hun bewoners of andere gebruikers maar ook met je collega’s, leveranciers en alle andere betrokkene dit is waar de medewerkers binnen van Haperen dakbedekkingen sterk in zijn.

Korte lijntjes

We zijn een middelgroot dakdekkersbedrijf en groeien gestaag waar we echter niet aan willen tornen zijn de korte lijntjes binnen ons bedrijf dat is hetgeen waar onder andere bekend om staan en als zeer prettig word ervaren. Directe maatregelen , verantwoording nemen , meedenkend zijn en klanten direct ontzorgen is wat we doen.

Begripvol

Wij komen in hele diverse situaties terecht met onze werkzaamheden , zo kunnen we te maken hebben met bewoners welke hulpbehoevend zijn en we niet flexibel zijn om ons materieel en materiaal zomaar op te slaan , zijn er projecten welke niet overdag uitgevoerd kunnen worden , projecten waar de tijdsdruk enorm hoog is en er calamiteiten zijn dat een dak snel waterdicht moet zijn. Mede door de diversiteit aan opdrachtgevers welke we hebben zijn dit situaties waar we dagelijks mee te maken hebben en onze medewerkers goed in opgeleid zijn en inmiddels een ruime ervaring in hebben opgebouwd.

Informatieoverdracht

Om middels de vernoemde korte lijntjes goed en volledige informatie over te dragen gaan wij te werk door voor een plan op te stellen ons te verplaatsen in de gebruiker van het betreffende object. Hierna word een plan in concept opgesteld welke gedeeld word met de betrokkene en uiteindelijk definitief word gemaakt. Dit plan van aanpak word uitgebreid besproken met onze medewerkers waarin alle risico’s worden besproken en geminimaliseerd. Indien gewenst verzorgen wij een digitaal platform voor klant en gebruiker welke dagelijks word geüpdatete zodat men geïnformeerd blijft over alle zaken.

Prettige werksfeer

Door de betrokkenheid waarbij men naar elkaar luistert en we niemand buitenspel zetten merken wij op dat er voor alle partijen een prettige werksfeer ontstaat wat een begin is voor een optimaal resultaat.

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op