Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen
All round

Self supporting

Beschikking over een eigen materieeldienst met specialisten en geheel onafhankelijk van derden.

Materieeldienst

Deze unieke dienst in ons bedrijf zorgt ervoor dat onze vakmensen op de daken doen waar ze goed in zijn namelijk ‘dakdekken’ en de materieeldienst zich juist focust op de andere randzaken zoals de materialen dusdanig strategisch opslaan dat men ze niet 3 maal in hun handen krijgen , ook de tijdrovende zaken als randbeveiligingen opbouwen verricht deze dienst voordat onze dakdekkers op een project aanwezig zijn. Daar dit alle fysieke handelingen zijn beperken we deze inspanningen daar wij de beschikking hebben over eigen kranen en hoogwerkers.

Het vak leuk maken

Dakdekker is een zwaar beroep , in allerlei klimatologische omstandigheden buiten werken en veel fysiek werk. Het klimaat kunnen we niet sturen echter waar we wel iets mee kunnen is de fysieke aspecten binnen onze branche , door onze selfsupporting werkwijze worden onze medewerkers ontlast en beperken we alle fysieke handelingen en logistieke rompslomp waardoor de dakdekkers kan doen waar hij goed in zijn en zich hier op blijven focussen en het vak steeds aangenamer word voor hun.

Niet afhankelijk

Wij hoeven niets bij derden te huren of af te nemen en kunnen dus zeer flexibel en klantgericht hier mee te werk gaan wat zorg draagt voor een ideaal beeld. Dit telt niet alleen voor materieel daar we deze gedachte van selfsupporting ook hebben bij processen zoals onder andere permanente valbeveiliging monteren welke wij geheel zelfstandig door onze eigen gecertificeerde medewerkers kunnen voorzien.

Kostenbesparend

Behalve dat de selfsupporting werkwijze zorg draagt voor een prettige werksfeer brengt deze ook economische voordelen met zich mee daar wij in eigen beheer makkelijk en eenvoudig onze processen slim kunnen inrichten.

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op