Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen

Certificeringen

Bij van Haperen dakbedekkingen b.v. werken we al jaren volgens een bepaalde visie. Dit op het gebied van duurzame daksystemen en processen en niet onbelangrijk volgens een zeer milieubewuste visie met respect voor milieu en de medemens.

Daar wij als bedrijf het vakmanschap in binnen- en buitendienst naar een hoger niveau willen krijgen spannen wij ons in om jonge mensen en mensen met afstand van de arbeidsmarkt op te leiden tot één van onze vakspecialisten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Voor diverse zaken hebben wij een certificaat om deze visie als standaard te bevestigen dat wij aan deze kwalificaties voldoen.

BRL 4702

Procescertificaat Beoordeling Richt Lijn Realiseren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen


Download

ECABO

Certificaat erkend leerbedrijf voor de Wet educatie en beroepsonderwijs


Download

SBB Erkend leerbedrijf

SBB Erkend leerbedrijf


Download

MARQ

Certificaat erkenning voor het ontwerpen, leveren, installeren, onderhouden en jaarlijks inspecteren/ keuren van de MARQ klim- en valbeveiliging voorzieningen, zoals geïnstrueerd in de bedrijfstraining, producttraining en aanvullende instructies.


Download

VEBIDAK

Certificaat verklaring lidmaatschap


Download

VCA

Certificaat gehanteerde VGM-beheerssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de VGM Checklist Aannemers, versie 2008/5.1 voor het toepassingsgebied:
Het leveren en monteren van alle soorten dakbedekking en het plaatsen van dakbeveiligingen en dakterrassen, m.u.v. rietdaken.


Download

CO2 FOOT PRINT

Certificaat CO2 reductie body


Download

IKO ROOF CONCEPT

Certificaat partnerschap IKO ROOF CONCEPTS


Download

DERBIGUM

Certificaat Derbigum approved contractor


Download

KENTEQ

Certificaat erkend leerbedrijf voor de Wet educatie en beroepsonderwijs


Download

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Download

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op