Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen

Het Bedrijf

Van Haperen dakbedekkingen b.v. Opgericht in 1975. Wij zijn een bedrijf dat werkzaam is met circa 40 medewerkers. Wij richten ons op de totale dakenmarkt en ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z m.b.t. daken en alles wat hier mee verbonden is. Nieuwbouw,renovatie, onderhoud en beheer. Platte daken, hellende daken, groendaken, solar systemen, Arbo systemen etc. Ontzorgen doen we vanaf de tekentafel. We maken een plan van aanpak geheel op de wens van klant en andere betrokkenen. Hierbij is een optimaal resultaat met hoge klanttevredenheid het doel. Om daken vooraf goed in kaart te brengen voor onze opdrachtgevers en dat deze niet voor verrassingen komen te staan inspecteren en meten wij objectief en uniform de fysieke kwaliteit van de dakonderdelen volgens NEN2767. Om een en ander zo optimaal mogelijk te verzorgen en niet afhankelijk van derden te zijn beschikken wij voor al deze disciplines over eigen gediplomeerde medewerkers en over een geheel eigen materieeldienst

Totale dakenmarkt

Ons bedrijf is ingericht op het all-round dak principe. Dat wil zeggen dat wij onze medewerkers opleiden, zowel intern als extern om alle dakgerelateerde onderdelen en systemen te kunnen verwerken. Wij doen dit zodat wij onze klanten niet specifiek aan één systeem of product hoeven te binden maar afhankelijk van het project meerdere scenario’s kunnen voorleggen en men voor het gehele dak (plat of hellend , nieuwbouw of renovatie) en ook met alle andere relevante zaken bij ons terecht kan.

NEN 2767

Veel bedrijven voeren inspecties uit welke veelal op verschillende en vaak voor de klant onbegrijpelijke wijze. Door ons word gewerkt volgens de NEN2767 welke zorgt voor het uniform inspecteren en in kaart brengen van de technische staat. Door middel van conditiescores maakt u gemakkelijk vergelijkingen tussen de verschillende onderhoudstoestanden van objecten. Zo heeft u met de resultaten inzicht in onderhoudskosten en mogelijke risico’s en zo kunt u, indien gewenst door van Haperen dakbedekkingen b.v. een meerjarige onderhoudsplanningen op laten stellen. Kortom, met deze norm kunt u de kwaliteit waarborgen.

Materieeldienst

Vroeger huurde we een kraan of hoogwerker in en materiaal en materieel moest dan zo snel mogelijk het dak op want uren en kosten moesten bespaard worden. Onze dakdekkers moesten eerst alles op het dak klaar zetten, soms zelfs tijdens het werk verplaatsen waarmee vele productieve uren verloren gingen. Mede hierdoor hebben wij onze eigen materieeldienst opgericht waarbij we niet alleen de ingehuurde zaken voorkomen maar we op een heel andere wijze zijn gaan werken. Deze materieeldienst zorgt ervoor dat alles op de projecten aan- en afgevoerd word maar zorgt er ook voor dat onze dakdekkers zich bezig kunnen houden met hetgeen waarvoor ze bedoeld zijn ‘dakdekken’. Ook de fysieke nadelen van het vak behoren nu tot het verleden waardoor het vak steeds aangenamer word.

Plan van aanpak

Een plan van aanpak kan soms heel beknopt zijn, wanneer het bestaat uit slechts een werkomschrijving. Vaak hebben we echter te maken met allerlei andere zaken en trachtten we met een plan van aanpak op maat onze medewerkers , opdrachtgevers en andere betrokkene dusdanig te informeren dat het gehele proces voor ieder aangenamer is en men weet wat er van elkaar verwacht word. Wij maken een plan van aanpak op maat voor vrijwel elk project welke vooraf met onze opdrachtgever word besproken en digitaal te volgen is voor zowel onze medewerkers , de klant maar ook indien gewenst huurders en/of andere betrokkenen. Dit plan kan bestaan uit een werkomschrijving, dakplattegronden, details, wateraccumulatie, windlast- en bouwfysische berekeningen, exploitatie kosten berekeningen , RI&E’s , veiligheidsprotocollen , NEN2767 inspecties , levensduuranalyses etc. Wanneer het plan concreet word en tot uitvoering overgaat bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het gehele project dagelijks te volgen, zie VOLG UW PROJECT

Onze mensen

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op