Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen

Duurzaam Dak Inspiratie Centrum nadert voltooiing

Achter de schermen bij Van Haperen Dakbedekkingen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het ‘Duurzaam Dak Inspiratie Centrum’ voor de zakelijke gebruiker. Michael van Haperen vertelt waarom hij voor deze unieke presentatievorm gekozen heeft.

Mogelijkheden tastbaar maken

Michael: “De eerste plannen om het ‘Duurzaam Dak Inspiratie Centrum’ te creëren, zijn al ruim een jaar eerder ontstaan. Op daken is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk en veel mensen realiseren zich dat nog niet. Je kunt dat natuurlijk vertellen, maar wij wilden het graag tastbaar maken en alles op één locatie kunnen presenteren. Zo krijgen opdrachtgevers een veel beter beeld van de talrijke mogelijkheden.

Duurzaamheidscentrum

Wat wij hier in Breda presenteren is overigens geen ‘gewoon’ showroomdak. In (en op) het Inspiratie Centrum tonen we uiteraard oplossingen en toepassingen. Dit combineren we met het duurzaamheidscentrum. In deze prachtige ruimte geven we presentaties aan kleine en middelgrote groepen. Hier tonen we alle mogelijkheden voor op het platte dak, vertellen over het toepassen van duurzame materialen en technieken en laten we zelfs zien hoe we met afvalprocessen omgaan.

Opdrachtgevers krijgen echt een zeer compleet beeld. Ze zien dat duurzame oplossingen niet alleen goed zijn voor mens, dier en milieu, maar ook dat er niet direct grote investeringen voor nodig zijn. Ze leiden in veel gevallen zelfs tot lagere exploitatiekosten.

Uniek samenwerkingsverband

Natuurlijk kunnen we dit unieke concept niet helemaal alleen realiseren. We hebben dan ook een samenwerkingsverband met verschillende partners. Zo bundelen we duurzame kennis en kunnen we de opdrachten met deskundige handen uitvoeren. Het bijzondere is, dat toen we met de plannen aan de slag gingen, zich spontaan (ook nieuwe) enthousiaste partners aanboden om mee te werken.

Enthousiasme en inspiratie

Op dit moment staan we aan de vooravond van de officiële opening van het ‘Duurzaam Dak Inspiratie Centrum’. Voordat het zover is werken we nog aan de laatste details. Ondanks dat, hebben we al enkele geïnteresseerden mogen ontvangen. Je ziet dan direct het enthousiasme en de inspiratie bij de bezoeker, die heel doordacht een keuze kan maken. Er zijn inmiddels al opdrachten verkregen, waarbij verder is gekeken dan alleen dakbedekking, doordat men ziet wat er mogelijk is.

Officiële opening medio maart

Medio maart verwachten wij er helemaal klaar voor te zijn om zakelijke relaties te kunnen ontvangen. De eerste bezoekers hebben zich overigens al voor een presentatie en een rondleiding aangemeld. Wij kijken er enorm naar uit om belangstellenden te mogen verwelkomen!”

Alvast aanmelden

De exacte datum van de opening zullen wij op vanhaperen.nl en de social mediakanalen communiceren. Nu alvast aanmelden via info@vanhaperen.nl kan natuurlijk ook. Wij nemen dan eind februari contact met u op om een inspirerend bezoek in te plannen.

terug naar overzicht

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op