Van Haperen - Samen naar de top
menu
afspraak volg uw project inloggen

Alles gericht op een langdurige samenwerking

Op het hoofdkantoor van Jan de Rijk Logistics in Roosendaal, blikken Benny Donkers (Manager Technische Dienst bij Jan de Rijk) en Michael van Haperen terug op de 2 meest recente projecten, die Van Haperen Dakbedekkingen mocht uitvoeren.

Hoe is de samenwerking ontstaan?

Michael: “Jan de Rijk kende ik vanuit een gezamenlijk netwerk. Tijdens een ontmoeting hebben we afgesproken om eens met elkaar in gesprek te gaan, met een toekomstige samenwerking als insteek. Deze samenwerking kwam dan ook vrij snel op gang, door een hevige storm die ernstige schade aan de daken had veroorzaakt.”

Stormschade aan het dak

Benny: ”De schade ontstond op vrijdagmiddag en op zaterdagochtend vroeg stond hier 15 man op het dak om de schade te repareren. Dat gaf ons vertrouwen om verder samen te werken. Daarnaast hebben we een duidelijke ‘klik’ met elkaar en vinden we het heel belangrijk om aan een langdurige samenwerking te bouwen.”

Nieuwbouwpand

Benny: “Het eerst project betreft een nieuwbouwpand binnen de Groep Jan de Rijk in Vianen. Daarbij hebben we er bewust voor gekozen om de dakbedekking rechtstreeks bij Van Haperen onder te brengen. Het vertrouwen in de kwaliteit en het gedegen advies gaf voor ons de doorslag. Binnen het (dak)projectteam is heel goed naar de materiaalkeuze gekeken. Het dak is voorzien van een systeem met reflecterende dakbedekking wat energetische voordelen biedt. Ook is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen en andere duurzame toepassingen.”

Renovatie

Michael: “Met de renovatie van loods 5 hier in Roosendaal werd de volgende stap gezet. Het dak is door ons voorzien van een kunststof dakbedekking, nieuwe lichtstraten, valbeveiligingen en een bliksembeveiliging. Er moest slim en met de nodige aandacht worden gewerkt, aangezien er in de loods duurzame materialen zijn opgeslagen die absoluut droog moesten blijven.”

Fijne samenwerking

Michael: “Jan de Rijk groep is een prettige opdrachtgever die zaken goed voorbereid, luistert naar onze expertise en open staat voor duurzame toepassingen. Daarbij hebben ze natuurlijk hun eigen mening en maken ze zeer bewuste keuzes. Hierdoor behalen we samen een optimaal resultaat. Nu alles is afgerond kijken we met veel genoegen terug op onze intensieve samenwerking.”

Benny: “Dat is geheel wederzijds! Wij zijn na het aanbrengen van ruim 20.000 m2 dakbedekking zeer tevreden. Niet alleen over de vakkundige adviezen, de prijs-/kwaliteitsverhouding maar ook over de communicatie met de projectleiders en uitvoeringsteams. Het is een prima basis voor een langdurige samenwerking!”

terug naar overzicht

Meer weten of een offerte aanvragen?

neem contact op