• *

Selfsupporting

Selfsupporting is een kernwoord waar van Haperen dakbedekkingen bv zich mee profileert en onderscheid daar wij vrijwel alles wat wij nodig hebben om onze klanten optimaal te bedienen in eigen beheer hebben en dus van niemand afhankelijk zijn en hierdoor wij behoudens het onafhankelijk zijn ook kostenbesparend kunnen werken door onze arbeidsprocessen hierop aan te passen en er voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerken een slimmere en leukere werksituatie ontstaat.
 
Hetgeen houdt in dat we onze eigen transport verzorgen maar ook is ons gehele arbeidsproces hierop afgestemd daar onze materieeldienst voor aanvang werk het transport verzorgd maar ook het voorbereidende werk voorziet als zijnde arbo voorzieningen plaatsen , daktoetreding verzorgen en alle andere zaken welke er voor zorgen dat het dak uitvoerings gereed ligt.
 
Bij werkzaamheden met o.a. zware epdm membramen en bij werkzaamheden bij hellende daken zal onze materieeldienst er tijdens uitvoering aanwezig zijn waardoor fysieke ongemakken worden voorkomen, per discipline en soort werk hebben wij allerlei hulpmiddelen om dit proces te verbeteren.  

 Vrachtauto 26m1 kraan combinatie, ideaal voor allerlei transporten

 
 
Verreiker 17m1 met speciaal werkplatform , ideaal voor daktoetredingen en (onderhoud)werkzaamheden

 
 
 
Aanhangerkraan 26m1, ideaal voor moeilijk bereikbare projecten en lichte transport werkzaamheden