• *
 • Nieuws

  Voedselbank Breda

  Op vrijdag 16 oktober jongstleden heeft van Haperen dakbedekkingen met alle medewerkers van Winters bouw & ontwikkeling en andere partners geheel belangeloos gewerkt aan een ‘Extreme makeover’ van de Voedselbank te Breda.

  Samen met 35 bouwpartners en 4 leerlingen van de Bouwschool Breda is er een compleet nieuwe wachtruimte, keuken, sanitaire ruimte, vergaderruimte, koel- en vriesruimte en opgeschilderde winkelruimte gerealiseerd.

  Om u een goede indruk te kunnen geven van dit unieke project en bijzondere bouwproces hebben wij een korte filmrapportage van 4 minuten gemaakt.

  Via deze link http://www.wintersbouw.nl/organisatie/video's/2015/10/extreme-makeover-voedselbank-breda/kunt u de veelzeggende beelden over teamwork, teamspirit en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen snel bekijken.

   

  Mede dankzij de professionele ondersteuning van de Stichting Betrokken Ondernemers – Samen voor Breda is dit liefdadigheidsproject tot stand gekomen. Winters bouw & ontwikkeling is al zes jaar bronzen partner van deze stichting. Wij kunnen u een lidmaatschap van deze stichting en haar uitgebreide netwerk van harte aanbevelen.