• *
  • *

Het bedrijf

Van Haperen Dakbedekkingen b.v. is opgericht in 1975. Op het moment is het bedrijf werkzaam met circa 35 personen. Van Haperen b.v. richt zich op de totale dakenmarkt, dat wil zeggen zowel op nieuwbouw als renovatie en zowel op platte als hellende daken. Het bedrijf beschikt over gekwalificeerd personeel op het gebied van Bitumineuze, PVC, EPDM, TPO, TPE, POCB,  shingles, pannen- en leienbedekking.

Van Haperen dakbedekkingen b.v. werkt veelal voor woningbouwverenigingen, overheid, stichtingen, vaste aannemersbedrijven en andere zakelijke instellingen en richt zich daarbij ook op de wat exclusievere markt.

Ook op het gebied van advisering spelen wij een voorname rol bij onze opdrachtgevers wat zich uit in levensduur analyses, windbelasting berekeningen, bouwfysische berekeningen, verbetering detailleringen en op het gebied van wateraccumulatie en dakveiligheid worden er  Risico Inventarisatie en Evaluaties verstrekt.

Innovatief  zijn we zeker ook en staan we niet stil, constant zijn we bezig met ontwikkeling en verbetering. Zo is recentelijk door ons het eerste in Nederland aangebrachte Rubbersun Energiedak een feit geworden (zie Energiedaken).