• *
  • *

Duurzaam

Dit is een begrip wat eenvoudig door men word vernoemd maar effectief onvoldoende aan verbeterd word, bij van haperen dakbedekkingen b.v. trachten we dit continu te verbeteren en zijn wij op vele wijzes hier mee bezig.
 
 
Zo zullen wij de meest hoogwaardige duurzame systemen adviseren met mogelijkheden tot vermindering van de energielasten en creŰren van eigen groene stroom met een duidelijk rendementsoverzicht.

Een uniek product in Nederland voor platte daken is de RUBBERSUN ,
een epdm dakbedekking met ge´ntregeerde PV modules welke door zijn geringe gewicht toepasbaar is op elk plat dak.
 
Ook traditionele duurzame systemen als zijnde  reflecterende dakbedekking, Olivijn , traditionele PV panelen e.d. worden door ons regelmatig toegepast afhankelijk van de wensen en eisen van onze opdrachtgever welke na berekeningen verschillende keuzes hierin kunnen maken.
 
Een andere mogelijkheid is een dak vegetatie oftewel groendak wat enorme voordelen met zich mee brengt als zijnde:
 
* Een groendak verhoogt de levensduur van het dak
 
* De lucht word gezuiverd
 
* Een groendak compenseert het gebrek aan groen
 
* Regenwater word gezuiverd
 
* Werkt isolerend
 
* Esthetisch zeer fraai
 
 
 
 
In onze organisatie word verder rekening gehouden met reductie van autogassen en met scheiden van afval en trachten we zo veel als mogelijk afval te recyclen, te denken val aan restmateriaal van bitumen , polystyreen isolatie e.d.
 
Om dit te realiseren hebben wij de afvalstromen op een eenvoudige wijze voorzien waardoor dit gebruiksvriendelijker in zijn werk gaat en het voor onze medewerkers geen last word om het dusdanig te verwerken.