• *

Dakbeveiliging

Op het gebied van veiligheid adviseren wij altijd vooraf een Risico Inventarisatie & Evaluatie op de daken te verrichtten waarna na bepaling van alle risico's en frequentie van daktoetreding een plan van aanpak wordt gemaakt.

Dit kan zich uiten in zaken zoals permante kooiladders, gevelladders, opstapvoorzieningen, ladderborgingen, permanente dakankers, kabelsystemen, dakhaken en wat verder op de markt is.                            

Daar deze markt inmiddels ook is overspoeld met diverse merken en systemen kunnen wij indien de klant dit wenst hierin meegaan echter zijn wij na ervaringen met allerlei systemen voornamelijk verwerker van het Marq safety system.
Voor meer informatie over RI&E'S en over bepaalde veiligheidssystemen kunt u contact opnemen met één van onze veiligheidsdeskundige.

Voor dakwerkzaamheden kan natuurlijk ook altijd gekozen worden voor tijdelijke systemen zoals aluminium randbeveiliging echter wanneer de frequentie zodanig is dat er regelmatig mensen op dak moeten zijn zijn de kosten van het aan- en afvoeren van deze vrijwel altijd hoger en en is het financieel  interessanter en minder intensief om een permanent systeem toe passen.