• *

Dakbeheer

Gezien de in Nederland zeer wisselvallige klimatologische omstandigheden is beheer van een dak een zeer belangrijk onderdeel van een gebouw , misschien wel het belangrijkste.

Voorkomen word hiermee schades aan dakbedekking en onderliggende constructie, maar ook risico's als zijnde instortingsgevaar en opgewaaide daken worden  tot een minimum beperkt.

Beheer van daken zien wij door periodiek inspecties op daken te verrichtten met uitvoering van onderhoud en eventuele keuren van middelen; periodes te bepalen n.a.v. diverse omstandigheden.  

Ervaring leert ons dat de levensduur van een dak optimaal  benut word door periodiek onderhoud. 
En het op termijn kostenbesparend werkt als er periodiek goed onderhoud op een dak word uitgevoerd.

Na inspectie en onderhoud op uw dak ontvangt u van ons een rapportage waarin vermeld wat de mogelijk kosten in de toekomst zullen zijn zodat u niet word verrast met onverwachte hoge kosten.

Op dit gebied werken wij voornamelijk met onderhoudscontracten en prestatiecontracten welke indien gewenst wordt aangevuld met levensduuranalyse , windbelasting berekening , bouwfysische berekening en/of een Risico Inventarisatie & Evaluatie op het gebied van veiligheid en wateraccumulatie . 
 
Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om via een LOGIN op deze website alle gegevens van uw dak digitaal op te vragen , waardoor u op elk gewenst moment dit kunt inzien en niet alle documenten dient te bewaren..