• *

Betrokken

De kwaliteit waar onze opdrachtgever om vragen is dan ook niet enkel en alleen het uitgevoerde werk , maar het gehele plaatje er omheen en dienen wij elkaars belangen, wensen en eisen bespreekbaar te maken.
 
Onze organisatie werkt met 'korte lijntjes'  wat leidt tot directe gerichte acties en onze medewerkers van A tot Z op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in het bedrijf en we samen deze ontwikkelingen kunnen en willen verbeteren.
 
Onze opdrachtgevers worden door deze werkwijze optimaal bediend en er ontstaat een leuke , positieve werksfeer zowel richting opdrachtgevers maar ook alle medewerkers onderling .
 
Informatieoverdracht vinden wij zeer belangrijk dit uiteraard richting opdrachtgevers maar ook zeker richting onze eigen medewerkers, dit doen wij middels diverse (toolbox) besprekingen en brengen wij elk kwartaal een interne nieuwsbrief uit waarin iedereen op de hoogte word gehouden van alle recente ontwikkelingen in het bedrijf  , overdracht van informatie richting opdrachtgevers en/of andere externe verzorgen wij middels onze dakformatie.